julstök för hela slanten

HEJHOPP! nu blir det riktigt julstök hemma hos mig. Mamma väntar i köket och vi ska baka lussebullar,knäck,diam och ischoklad. Alla favoriterna! Kommer bli en super mysig kväll med en massa glögg och julmusik.
PUSS


nu ska det skrivas så pennan glöder...

TJILLEVIPPEN! Sitter här och klappar mig själv på axeln, eftersom jag precis har varit duktig och städat mitt rum. händer inte för ofta om man säger så...
Nu ska mamma och jag iallafall skriva lite julkort och dricka en (några) koppar glögg och äta ett par peppakakor. En liten detalj, min familj är nog riktiga peppakaks älskare. Vi börjar nu på våran tredje peppakas burk och det är inte ens lucia!!! Haha aja det är bara jul en gång om året... ;-)


gå in och rösta på min blogg

Hejhopp!!
Kom nyss hem från jobbet, var inte så mycket folk idag så det blev en lugn dag. Nu tänkte ja käka nått gott och sedan sova som en prinsessa.

Såg att jag är 1 av 10 st som blivit utvalda att tävla om Månadens blogg på Camilas fina blogg. Så nu måste ni ju gå in och röst och se till att jag vinner...Haha
God natt på er, PUSS



Hur får du söndagarna att bli roligare?

nyss kom det ett litet sms om jag kunde jobba imorgon, och såhär i juletider behöver man pengar (och pengar för att kunna shoppa till sig själv...haha) så de får helt enkelt bli jobb imorgon. Så imorgon jobbar jag mellan 13- 21 om jag inte minns fel. Vad ska ni göra så att eran söndag blir lite roligare? Söndagar är lite halv trista tycker jag, så därför måste man göra dom lite roligare... Som shopping, bara mysa runt i stan med fina vänner, strosa runt på jul på liseberg, gå på bio(massa bra filmer just nu, 2012, new moon, luftslottet som sprängdes och trubbel i paradiset) Eller varför inte ha en bak-söndag? Dricka flaska efter flaska med alkholfri glögg, äta mängder av peppakaks deg (så lilla jag får ont i magen, som jag får rätt snabbt av peppakaks deg) och högtalarna ska spotta ut jul musik hela dagen. Självklart baka en hel drös med peppakakor,lussebullar,rischoklad,ischoklad,knäck och diam. Missa jag att rabbla upp just erat favorit bland jul-godiset? Jag vill gärna ha nya idéer till min egan lilla bak och godis tillverknings dag som blir av i veckan :-)


En mumsig bild från recept.se!


datorer och jag hör inte ihop

NUU äntligen kan jag se bilderna i datorn. Herregud vad jag kämpat för att kunna öppna kameramappen och se bilderna i utforskan. Jag hatar datorer och andra elektronik produkter. Vi passar helt enketl inte ihop. När jag håller i en teknik produkt, går den sönder... Jag måste ha någon strålning som förstör allt...haha!

Här kommer iallafall lite backstage-bilder från visningen igår som ägde rum på PUSH i gbg. Fler bilder kommer. Men riktigt kul kväll! Förutom att efter visningen behövde jag gå hem för att jag inte var 18 år...Fy fan va jag var besviken. De hade nämligen sagt till mig och de andra som var 17 år att vi fick stanna kvar ändå. Men icke då, de ändras när vi väl var där. Riktigt tråkit, då IDOLs efterfest hölls där på PUSH. Efter tjejkvällen som innehöll mingel, modevisning och dans show. Aja, våran tid kommer. Har jag och jennie gått och intalat oss sen igår kväll.
Så istället för en party kväll utan dess like (som det var planerat) med namn som Laila Bagge, Niklas Wahlgren, Anders Bagge, Elin Kling, Amanda Berg, Katrin Zytomierskas, Bingo Rimer, alla från idol och många mer. Så blev det en fika på Condeco med en blåbärs paj med extra mycket vanilj sås som tröst innan pendeln tog oss hem vid 1 till jennies mjuka varma säng, och där decka vi innan vi hunnit lägga huvudena på kudden. Måste bara skriva igen, JAG VAR SÅ BESVIKEN/LEDSEN ATT JAG INTE FICK STANNA.





Ett härligt gäng med jätte gulliga tjejer!


nytt i garderoben

Hejhej!
Har inte haft någon bra uppdatering senaste veckan, eller egentligen ingen uppdatering alls..Sorry!
Har iallafall haft en väldigt bra vecka. Mycket tid har spenderas i stan, med shopping, julklapps köp och fika efter fika och lite annat.
Ett trevligt köp blev den här söta klänningen ifrån ZARA. Men den ska användas tillsammans med ett brett nitskärp i midjan, ett par lack tajts ovh gärna sky höga klackar. De nya nitarmbandet fick också vara med på bild tydligen såg jag nu, de kommer från Raglady by TARA.
 

RSS 2.0