Vart tog denna helgen vägen?

Vips så var denna helgen över. Vart har den tagit vägen? Det var ju nyss fredag eftermidda och jag var överlycklig att praktiken var över. Aja tiden går snabbt när man jobbar...

Nu borde jag gå och lägga mig om jag ska komma upp imorgon för att ta mig till skolan. Känns som att det var ett tagsedan jag var i skolan nu. Praktik och lov.

HAHA måste berätta om mitt roligaste köp på länge idag. Det börja regna lagom till jag slutade jobba, så sprang in i bukiken brevid och skulle köpa paraply. Och det fanns bara två stora. Ett färgglatt med lisebergs kaniner på och ett svart som såg helt normalt ut. Men icke då, när jag kommer till kassan börjar hon skratta lite smått och visar vad som är speciellt med paraplyet. Jo trycker man på en knapp så börja skaftet lysa rosa, trycker man två gånger blinkar den rosa och trycker man tre gånger blinkar den hysteriskt i olika färger...HAHA där stog vi i kassan och skratta ett tag.
Så där gick jag själv i mörkret med ett rosa lysande paraply genom Göteborg...Hahaha.

Puss och god natt




Påväg ut från Jul på liseberg när jag slutat jobba.


god natt

Kom hem för ca en timme sen, och har hunnit äta lite fil och måla naglarna. En lång arbetsdag med mycket att göra har det varit idag, men det är så de ska vara!
Jag tror jag jobbar i världens mysigaste atmosfär. Jag tog lite bilder när jag va ute på lunch men dom blev inte bra, vet inte vad som hänt med min kamera. Den har blivit jätte dålig. ska försöka imorgon igen ;-) Men Jul på liseberg är iallafall så jävla mysigt. Med tusen lysande lampor i träden och över huvet på dej, hög julmusik spelas ur högtalare, mängder av människor som strosar omkring och är allmänt glada och avspännda och såklart all god mat och godis man kan provsmaka och köpa ;-)
Imorgon börjar jag halv 1, SKÖNT! sovmorgon till 10, jag gillat! Puss på er och god natt.


Min otroligt glamorösa lunch...

...och mitt otroligt glamorösa jobb nu under julen haha!


091127

Go kväll go kväll!

Iband får man vara flexibel. Mina tankar för kvällen var att åka hem till min fina vän Niklas och där bara ha en slapp och skön fredags kväll me massa gått (hörde ryckten om prinssestårta...) och tjattra på medans någon bra film rullar. Men icke då. Jobbet ringde och fråga om ja kunde jobba imån och på söndag, 10 timmar båda dagarna...Och efter att ha börjat jobba halv 7 i två veckor känner jag mig lite sliten så bestämde mig för att ha en mysig (men kort) kväll hemma då jag behöver lägga mig tidigt för att kunna komma upp imorgon. Jobbet kallar så att säga. Men jag ska inte klaga, jag har tjatat som in i bänken hela hösten om att ja vill ha ett jobb, and now I have it!! Så det är bara att buga och bocka för det egentligen.

OCH idag var allra SISTA dagen på praktiken. Jihuuuuu!! Så jävla glad att det är över, haha.
Efter praktiken tog jag vägen om köpcentrumet och mötte upp Tessie. Tog en titt in på ZARA och fick syn på den underbara vita pälsjackan jag visa er i veckan. Och den här gången hann jag testa den och den satt som ett smäck haha. Så kunde inte stå imot, så nu är älsklingen min!

Nu är favoriten min.

Jag är inte van att jobba och ha grejer som händer på helgerna. Är van att kunna träffa kompisar hela helgen, festa, fika, shoppa och andra spontan grejer. Men det här med jobbet är en kort period över julen bara. Men jag gillar det ändå, pengarna är riktigt goa och allt annat hinns med senare... ;-)


takida



Takida, ja vad ska man säga. Jag tycker dom är lite tråkiga samtidigt som jag gillar deras låtar... Så kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om dom. I år firar de omtyckta bandet 10 år som grupp.
Men från början gick dom under namnet Tender, men bytte lägligt till första skivan som var år 2000. Vilket genombrott, bilda bandet 99 och fick ut första demon 00. Bra jobbat killar!
Under min praktikvecka nu har vi lyssnat på Mix megapol Göteborg ständigt varje dag. Kan ju säga att jag tröttnat på deras låtar och reklampauser, som de spelar om och om igen. Och kan då säga er att någon i den radio studion gillar Takida. För deras låtar spelas ofta, haha. Har jag inget imot det i och för sig.
Och kvällen till ära spelar Takida i Lisebergshallen i Göteborg. Med 100% säkerhet lär det vara fullsatt känns det som. Min handledare på praktiken ska dit ikväll, så får tömma henne på information om hur konserten var imorgon. Är dom lika bra live?

Vad tycker ni om de välkända bandet? Har ni kanske sätt dom live?




en massa gröt som torsdags middag...

Haloj!
Är ensam hemma nu i eftermidda, SKÖNT! Det händer inte så ofta, så när det väl händer så blir lilla jag väldigt lycklig. Det är så skönt att springa runt halvnaken i huset. Okej skippar det där med halvnaken, har faktist massa lager av kläder på mig. För nu när jag är själv hemma så kan jag inte tända någon brasa i öppna spisen...Där får man för att man sagt nej varje gång pappa velat lära mig... Aja får hoppa omkring här i sovsäck och nöja mig med lite värme ljus.
Nemen nu låter det ju som att jag bor i ett skjul i bushen i ett hus utan värme. så är det inte, haha. Men jag är så frusen så jag vill alltid ha tänd brasan på vintern ;-)

När lilla Camilla är själv hemma då blir det ingen gormemiddag precis. Utan dagens rätt blir utan eftertanke....


....en riktigt stor tallrik havregryns gröt med mängder av frukt och bär.
Nu får jag slita mig från datorn innan det kallnar.
Det blir gröt tillsammans med filmen The holiday. Som jag fick med i senaste nummret av ELLE. Se om den är så bra som alla säger...
Har ni sätt filmen The holiday? Är den något att ha?


blåsigt höst väder

hejhopp!

En än en gång sitter det en trött camilla framför datorn. De senaste två veckorna har varit trött-veckor. Inte så konstigt då ja jobbat konstant. Och min lilla kropp behöver faktist ha någon sovmorgon imellanåt. Eller så är det så att jag bara är bortskämd när det gäller den saken...haha.



Påväg för att möta mamma efter praktiken. Man får packa in sig ordentligt så att man inte blåser bort helt, haha. Det jag nämnde igår om att jag älska hösten håller jag inte med om idag. Sådana här höst dagar gillar jag inte. Fyfy allt blåsväder!


vilken årstid tycker du bäst om?

Hittade en mysig höstbild från en promenad i höstas. Det fick mig att tänka på hur mycket jag gillar hösten. Jag bara älskar hösten och höstpromenader. När det är lite kyligt men solen fortfarande värmer och lyser upp. När löven börjar bli gula och trilla av. När man får slänga på sig en kofta under skinnjackan och dra på sig vantarna innan man skyndar iväg hemmifrån på morgonen.
Efter skolan möta upp lite vänner och sätta sig på uteserveringen på något café i stan och kapsla in sig i filtar och dricka latte och tjöta om allt och inget.
Eller köpa en take away latte och promenera i höstvädret. Hur mysigt är det inte?
Okej att en kokhet dag på stranden och ligga och steka är inte helt fel heller.
Eller att sitta inne en vinter dag med en stor kopp varm oboy, massa värmeljus, filtar, härliga vänner och se det snöa utanför är också mysigt. Eller en pulka dag i pulkabacken med galet folk...va sägs som det? haha alla årstider har helt enkelt sin glans. Men inte har jag någon höstdepression när höstmörkret kommer iallafall.
Vilken årstid ser ni som den bästa? har ni också svårt att betsämma er?







Några bilder från hösten 09

ELLE och en massa te

Sitter och har det mysigt alldeles ensam. Med nya ELLE och en kopp te som håller mig sällskap såklart.
Åkte hem nästan direkt efter praktiken idag. Jag blir så himla trött efter praktiken. De tar på krafterna att gå upp halv 6 varje morgon och jobba hela dagen i ett kök kan jag säga. Men snart är det över, och vem kommer fira då? haha nästan så jag längtar till skolan nu, DÅ är det illa!
Kom på precis att andra avenyn kommer ikväll, det missar ni inte hoppas jag. Ne nu ska jag fortsätta kika i ELLE och dricka en massa te.
Har ni en mysig tisdags kväll, vad hittar ni helst av allt på en vanlig tisdags kväll? 



092311

God dagen alla glada!

Nu börjar "halv åtta hos mig". Som en Hotell och restaurang elev är det ett program jag gärna slö tittar på...haha!
Denna veckan fortsätter praktiken, tyvärr. Hinner jag inte bli deprimerad under denna veckan så lär jag aldrig bli det. Aja en vecka SKA jag klara av. Men det är inte roligt att jobba i en skolmatsal kan jag medela.

Vid 3 tiden släptes jag på fri fot och tog mig en promenad till innestan och mötte uppp Cissi för en lunch/middag på Garlic för en god och egen komponerad stor sallad. Sedan blev det en snabbis i affärena och fastna för dessa godbitarna ine på ZARA.

       


Snyggtsnyggtsnyggt! Ålskar både jackan och skorna. Jackan i svart hade varit helt perfekt.


gårdagen

Igåt hade jag en otrloligt mysig dag. En heldag i Helsingborg. Med möte hos en ny agentur och en massa shopping med helt familjen. Avslutade dagen med en super härlig middag på en Thai restaurang som hette Bigbuddha om jag inte mins helt fel.Har ni vägarna föbi Helsingborg så reckomenderar jag verkligen den thaimaten, otroligt god!
Satte oss i bilen vid 8 tiden och börja hemresan mot göteborg. Och inte så oväntat somna jag påmangen. Finns det något skönare än att somna bilen påväg hem när det är mörkt och kyligt utomhus? Så mysigt.
.


Gårdagens fångst blev en kavaj från bikbok och ett par lacktajts även de från bikbok. Sedan blev de också ett svartnagellack och hårprodukter



¨
Den otroligt goda thaimaten. Rödcurry med sötbasilika, citrongräsa,kokosmjölk och grönsaker. Tummen upp för det!




Hej tomtergubbar! Julpynt och julmusiken är här, de bugar vi för.




Agenturen Senza som ja hade ett möte inbokat med igår hade även en bröllops visning i Väla köpcentrum. Jätte fint och väldigt vackra kläningar. Man blev lite bröllops sugen måste jag säga, haha ! 

god natt på er

god natt på er, nu är jobb veckan över! trodde aldrig det var så här jobbigt att jobba en hel vecka..haha!!
Imorgon drar jag till Helsingborg iallafall vid 8 tiden på morgonen, funnyfunny!! För möte hos en ny agentur och julshopping med familjen!

OCH fick nyss ett mail. Shiises, får ta och berätta det imorgon eller på måndag! Riktigt spännande grej som förhoppningsvis kommer hända den 12.-13 dec.
God natt!

Marabous nyhet "vinter", en riktig 10 poängare

Choklad är det allra bästa man kan ha vid sin sida en slapp fredags kväll tycker jag. Förutom bra sällskap förstås. Att säga att Marabous choklad är den bästa känns väldigt traditionellt. Men jag måste hålla med marioteten i den här frågan. Marabou är godast!
Och för er som inte ännu smakat den här underbara nyheten "vinter" från Marabou måste göra det på momangen. Den är fantastiskt god. All choklad smälter i munnen men den här gör mer än så, den är gudomligt god enligt mig. Med julens alla kryddor så som kanel, apelsin, nejlika, ingefära blandat med kakaobitar blir det en riktigt favorit bland godis hyllan enligt mig. Nu ska jag fortsätta mumsa i mig julchokladen. Hoppas ni får en riktigt mysig fredags kväll gått folk.





att jobbar är ta mig tusan jobbigare än skolan

Att jobba tar kål på än! Har jobbat hela veckan och herregud vad trött jag är ikväll. Ingen utgång eller festande för mig idag, tackade nej och stnnade hemma framför idol och en massa tacos istället. Känns helt rätt idag, haha!
Får hoppas ni får det fantastiskt kul idag tjejer ändå ;-)
Men hela veckan har gått fantastiskt bra faktist, riktigt nöjd med mina jobb insatser. Imorgon återstår att se hur försäljningen går på julmarknaden. Det ser ut att bli bra väder så det lär bli riktigt mycket folk, jisses vad det kommer bli mycket att göra imorgon. Får se till hoppa i säng i tid idag, lär i och för sig inte bli några problem känner jag redan, haha. kommer slockna som en litet barn i mammas famn snart känner jag.

Min agentur ringde nyss och fråga om jag var intresserad av ett event jobb på nattklubben Push i Göteborg. Dans och modeshow med mera, men modeshowen var det som gällde mig. Som tur var, för dans är inte riktigt min grej ska jag tala om för er, haha. Det skulle tydligen vara oerhört flashigt och fixat event. Vilket kanske inte är så konstigt då Push är en oerhört flashig nattklubb. Men tycker det här låter riktigt roligt, så detta ser jag fram imot!

Nu väntar idol... Rezas andra framträdande. Vad tycker ni om henne? Mamma som följt idol lite bättre än mig tyckte hon blivit hesare, stämmer det?
Puss på er

pepparkakorna är min överlevnad just nu

Trött och stressad men har en del kvar innan jag får sova. Har en del mail jag måste skicka iväg idag och måste fixa till lite inför de olika jobben den närmaste veckan. Men ett par peppakakor i magen gör susen känner jag!

Efter praktiken tog jag mig till stan för att bokstavligen springa på en snabb casting. Mötte upp Shirin på drottningtorget och då hade vi bråttom haha. Men vi hittade rätt tillslut och allt gick bra, nu hoppas vi på det bästa! Efter det tog vi vägen förbi hemköp och köpte en välförtjänt godispåse och satte oss och myste och snacka en massa skit. Tills vi blev så hungriga så vi var tvugna att åka hem.
Jag blev så trött på bussen hem att jag somnade. Ja jag somnade!! Jag har aldrig somnat på pendel eller buss innan. Jag var såå nära på att missa hållplatsen, haha vakna PRECIS när bussen var vid min hållplats. Så med panik slängde jag mig på stoppknappen, och sprang av bussen helt nyvaken och sömnig ;-)

Ne nu får jag ta tag i mitt liv och göra allt jag måste göra innan jag får lägga mig i den efterlängtade sängen och sova. I morgon ska jag jobba på en stor julmarknad här i närheten. Börjar kl. 8 på morgonen och slutar vid 18. Efter det blir det att skynda hem snabbt som attan och äta något snabbt och fixa till mig för vid 19.00 kommer lite vänner till mamma och pappa hit och en "sians-tant". Så imorgon förvandlas vårat hus till ett riktigt ande läger...ololaaa! Kommer blir otroligt spännande.

crazy girls

Två bilder från gårdagen, alltid lika kul med syster!
"Systrar" är vi efter att ett fyllo sa att om vi hade haft samma hudfärg så hade vi kunnat sätt ut som syskon..haha! så efter det är vi systrar! ;-)





Denna underbara halsduk blev gårdagens köp! jag älskar den, så himla mjuk och STOR! Från ZARA, 129 kr.


riktigt tråkig praktik, men blir en kanon vecka ändå. Med helsingborgresa, modellgrejer och mer roligheter

Jag hade rätt känsla, det var tråkigt på praktiken! Så fruktansvärt tråkigt faktist, haha. Det var ingen känsla i matlagningen. Det var bara att släng i 5 st 3 kilos påsar kyckling. Häll sedan i 3 kartånger med 10 liter mjölk i varje, och så vidare. Det skulle liksom en 10 åring klara av att göra. Plus att jag skulle rengöra de förbannat stora kastrullerna som säkert var 1,5 meter i diameter. Det va ju så jobbigt att man blev alldeles svettig, haha!

Men efter de väldigt långa timmarna på praktiken begav jag mej in till stan och mötte upp min snygging Shirin för en mysig fika på Evas paley på Avenyn. Deras mango smoothie är riktigt riktigt god måste jag bara säga. Men det är tyvärr inget jag köper på vintern, då är det varm choklad, latte eller te som gäller i kylan ;-)

Denna veckan blir en händelserik vecka vilket är uppskattat till 1000. Det gillar man alltid. Tillexempel en del jobb och så ska jag på sians, och för er som inte vet vad det är så kan jag berätta mer om det imån. Det är otroligt spännande och intressant. Längtar verkligen!





skjut mig

Skjut mig!

I morgon börjar min två veckors långa prkatik. Det låter kanske inte så farligt. Slippa skolan, slippa att plugga, slippa göra sig iordning (skönt haha). MEN nu är det så att jag ska praktisera i en bamba! Jag ska alltså befinna mig i en skolmatsal på en grundskola bland gapande barn och "tuffa" nior som tycker dom är så stora OCH jobba ihop med ett gäng sura bambatanter. Hjälp mig! Inte nog med det, jag börjar kl 6 på morgonen...

God natt från en inte så positiv tjej!

spår en härlig söndag kväll efter en kanon lyckad lördag kväll!

Hejhej
Igår blev en kanon kväll!! Först hem till jennie och fixa oss fina tillsammans med en massa vin och musik för att sedan ta oss in till stan för att shakea loss! Lyckat, säger jag! Avenyn är vår plats på jorden helt enkelt tjejen! ;-) haha skämt och sido!
Blev inte så mycket bilder, men jag LOVAR att jag ska skärpa mig, ska plåta som fasen nu. Som förr, jag fotade allt och inget hela tiden. Haha alla vänner blev som ovänner , ne inte precis men dom hatade de men skrattade mest åt min älskade lilla rosa kamera. Det ska ske en förbättring på den fronten ska ni se.

Vaknade även upp hos den underbara tjejen jennie idag, i och för sig i hennes soffa vid 5 i morse. Bestämde oss då för att inta sängarna i hennes rum istället efter ca 1 timmes sömn i soffan haha. Efter några timmars ytligare sömn så mumsa vi i oss en god frukost och sedan stack jag in till köpcentrumet och mötte upp mamma och min brorsa som sprang runt där och leta kläder. Det finns nog inget värre än att vara och shoppa med min brorsa. Han hatar att shoppa!! Så man flänger omkring där mellan alla kill-avdelningar och olika provrum med honom i täten. Snabbt som attan ska det gå så att det är över snart, haha.  

Oo fasen nu har Gossip girl börjat för fyra minutersen! Blir att rusa in till TV:n nu. hör att den redan är påsatt så den som sitter där kan ju bara ta och flytta på sig nu tycker jag. Gossip girl är ett måste på söndagar. Plus att mamma nämde innan att Heartbreak hotel kommer senare på TV4 tror jag det var. Ohooj vilken kanon söndagkväll det komer bli!! Puss och adjö!

Måste bara visa er denna mumsbit från Forever21, helt perfekta till ett par slitna jeans och en oversize t shirt, skinnjacka och en stor halsduk!


julkänslor redan i november

Hej på er, herregu vad det mörknar snabbt ute nu. Jag skulle gissa på att klockan var nästan 8 nu. Medans den bara är halv 5. Fyfy ge oss längre dagar...:-)

Apropå vintertid så kom min pappa igår hem med två flaskor glögg, ja ni läste rätt GLÖGG. Vilken jul känsla det blev i huset när glöggen vämdes och den goda lukten spred sig i hela huset. Inte nog med det, de snöade ute igår också!!!! Det var bara pepparkakorna, lussebullarna, röda gardinerna, röda dukarna med små tomatar på och såklart absolut christmas i högtalarna som saknades. Ganska mycket saknas innan de "riktiga" julkänslorna infinner sig. Men det är på god väg tycker jag. Jag bara längtar till en härlig julfika med bästa vännerna med en massa glögg, pepparkakor, lussebullar. En hel drös av värmeljus och ett par minusgrader på utsidan. Ska vi krypa upp i någons soffa med ett fler tal filtar och någon gång slå en blick ut i mörkret och känna hur man ryser i kroppen när man tänker på hur kallt det är på utsidan. Så mysigt!
Har ni något julmys som gör att ni får den där härliga julkänslan?


Gemma Ward, och den sjuka modebranschens ideal

Gemma har för mig varit en av modellvärldens vackraste ansikte. Ena bilden är hon en dockliknande flicka med ett sockersött utseende medans hon på nästa bild är en sten hård MC-brud. Är det inte så en modell ska vara? Som en kameleont?
Men nu har det spridits ett rykte om att Gemma lagt hela den långa modellkarriären på hyllan.
Under de senaste åren har Gemmas frånvaro på de hetaste visningarna ifrågasatts. Även hennes allt färre kampanjer för stora företag. Där hon förr var ansiktet utåt för många. Men att hennes karriär skulle vara över förnekade hennes agentur då. Medans det nu några år senare säger öppet att Gemmas karriär är nedlagd.
Kan den mycket omskrivna visningen för Chanel, s/s 07 haft en inverkan på Gemma Wards beslut? Då hon gick i en denimbikini, och efter det viskade många elaka tungor att hon fått stora vikt problem och att hon nu var "tjock". Efter denna lilla (stora?) debatt om hennes vikt, satte hon sig själv i hård träning med PT. Men det verkar nu som att hon ger upp de strikta size 0 idealet och därmed också modellvärlden.
Det är för mig helt vansiningt att en så vacker och begåvad tjej som varit en riktigt stjärna i branschen på sätt och vis blir tvungen att gå i modellpension för att hon kankse gått upp ett par kilon. Är hon inte både finare på bilden nedan och ser mycket mer tilltalande ut än många anoreximodeller? Jämför t ex med den mycket omtalade skandalbilden från Ralph Lauren. Man blir rädd, finns det någon som vill se ut såder? Snälla, varför ska modellvärlden vara så "sjuk"?
Om alla modeller var friska, åt regelbundet, träna normalt och hade en normal vikt för sin längd hade alla vunnit på det. 
Jag kan inte komma på en enda anledning till att size 0 är 2000 talets ideal. Kan ni förstå det?

                                                  
Gemma Ward från Chanels S/S 07-visning, kallar ni henne tjock?


Varför ska man bokstavligen behöva se ut som en vandrande pinne för att duga inom modebranschen? 
Flippa Hamilton (vänster bilden)  accepterade inte denna retuschering utan klagade, och fick då sparken från Ralph Lauren. 

från skolan

Sitter i skolan just nu och är rätt seg. Känner mig fortfarande inte helt bra efter förkylningen. Men det är fredag idag och det är alltid trevligt!!

Nu hinner jag inte skriva mer, men när jag kommer hem måste jag skriva om en sak som gör mig lite irriterad. Handlar om modell branschen och om en viss känd person!

Ha en bra dag trots att det är fredag den 13:de... Jag önskar er lycka iallafall :)

sovmorgon, sovmorgon och sovmorgon igen...

Vad jag blivit bortskämd med sovmorgonar den här veckan. Eller kan man få för mycket sovmorgon? Svaret är enkelt, NEJ!
Men nu måste jag springa in i duschen och sen fixa till mig lite snabbt. Städa rummet borde jag göra en snabbis också. Soppa in allt under mattan eller in i gaderoben kanske? haha
Ha en underbar dag allihoppa, ska någon göra något extra kul idag och göra denna torsdag lite roligare?


svartsoppa, djurmat eller människomat?

En trött camilla sitter vid datorn nu. Kom precis hem från jobbet. Första dagen idag, och ja tycker allt att det gick riktigt bra faktist! Var inte så mycket att göra vilket var tråkit. Det är alltid roligare att ha mycket att göra. Slippa bli stillastående och inte veta vad man ska hitta på. Men men, det blir nog bättre nästa vecka.
Nu tänkte jag ta och krypa ner i min sköna sängen snart. Får sova ut imorgon igen, vilket alltid är uppskattat!! Det är kvällsöppet i skolans restaurang så börjar inte förens halv 4. Vi har så kallad "gås middag". Då står svartsoppa, gås med tillbehör och äppelkaka med vaniljsås på menyn. Svartsoppa är det bla. gåsblod i med lite gås hjärta, gås lever och gåshals vid sidan om.... Inte så tilltalande jag vet, haha fy fan det låter ju som ett skämt när man skriver det haha. Men jobbar iallafall mellan halv 4 och 10 ungefär. Kommer säkert bli jätte kul hoppas jag, roligare att servera på kvällen än på dagen såklart.
God natt sömntutor


på lördag smäller det!



Nu är det endast 3 dagar kvar tills Jimmy Choos kollektion för H&M landar i butikerna. Kommer det bli kaos? Eller tänker fler som jag att det är för dyrt med t ex, ett par skinnleggings för 1499 kr? Men att det är otroligt snygga kläder och accessoarer i kollektionen, DET kan ingen säga något annat om! Och extra roligt är det att samarbetet i år är med en designer som satsat på accessoarena. Det har varit lite snålt med de andra år tycker jag. Men i år finns det mycket snyggt bland både skorna och övriga accessoarer!
Jag är lite besviken på många av klänningarna i kollektionen. Väldigt enkla och tråkiga tycker jag. Sen att många av dom kostar närmare 2000 kr gör det inte bättre.

Vad säger ni om Jimmy choos for H&M? Kommer ni befinna er vid närmaste H&M på lörda förmiddag, för att inhandla era favoriter ur kollektionen?

 


Mina två absoluta favoriter bland skorna. Enkla ballerina med nitar och gråa high heels med öppen tå och häl. Tummen upp för det!


Den här outfiten är helt perfekt! Hade jag kunnat hade jag sprungit till närmaste H&M på lördag och köpt med mig både skinnleggingsen, pälsvästen, paljett linnet och väskan.

rock chic style!

Så här skulle jag verkligen vilja se ut idag! Fast då får jag nog befinna mig utomlands för det blir lite kallt annars, men grymt snygg stil!! Riktigt rock chic, and i loooove it ;)


efter 14 timmars sömn är jag fortfarande sjuk...

Efter 14(!!) timmars sömn är jag nu vaken! Helt otroligt att man kan sova så länge.
Men får skylla på att jag är sjuk. Gick upp i morse och åt frukost men efter det mådde jag så illa och förkylingen blev bara värre ju mer jag vakna till liv. Så bestämde mej för att gå och lägga mig igen och sova vidare.
Och inte mår jag bättre nu. Men imorgon är jag frisk om jag så ska behöva äta alvedon hela dagen, för då ska jag provjobba på en restaurang och det kan jag inte missa!
Men nu ska jag ta lägga mig i soffan med en go pizza som jag precis tog ut ur ugnen och titta på någon bra film. All a girl wants, kanske? Favorit i ripris (igen), det blir alltid den filmen haha !

091109

Kom nyss innanför dörren, vilket var otroligt skönt. Fyy vad kallt det är ute idag. Måste vara minusgrader nu, fyfy!
Det blev en runda på stan med underbara vännen Jennie efter skolan. En mycket god och värdefull sallad (då vi var otroligt hungriga) blev det också på mysiga cafét 1809 som jag faktist aldrig varit på innan. I en liten källare vid domkyrkan. 
Vi är nog bäst på att bara strosa om kring och hitta fantastiska små gömda butiker, prata på om olika outfits och kläd-matchningar och naturligtvis en massa skit ;)

Nu tänkte jag ta och kika lite på fotbollsgalan på TV4. Hörde innefrån tv:n att Zlatan vann "årets forward". Men han spelar ju bokstavligen inte i samma division som de andra. Han är en världsspelare, inte konstigt att han vinner. 


Dagens look



Jag är kär, fantastiska skor! Visst jag skulle inte svika mina älskade convers;) MEN dessa klackar vill man ju bara hålla så hårt man kan i och puss och kram lite på... kan jag som är 178 cm lång ha ett par 9 cm klackar...?


en skön söndag

hejhej
Det här med förkylningen blir inte bättre, nu är jag alldeles hes också. Fyfy får ta och sova bort sjukdomen nu snart tror jag. Men det har varit en otroligt mysig söndag idag ändå, även om lite förkylning hindrat mig från att hitta på något kul. Bara legat och läst nya ELLE och haft det skönt!

Något som muntrar upp mig lite iallafall är att denna snyggingen här nedanför är påväg hem till mig. Den är från chicy, och får hoppas den sitter lika snyggt på mig som den gör på henne. Nit detaljerna och skärpet gör den riktigt perfekt!





för idag är det farsdag

Nu har jag precis haft en mysig farsdag fika. Med chklad/vanilj glass med varma hallon och världens godaste te till. Exotiska frukter heter det, otroligt gott! Eftersom min pappa är ett Parlamentet fan så fick han filmen, parlamentet 10 års jubeleum, det bästa från Parlamentet. Och han förvånade mig inte när han blev jätte glad, haha! Så nu får jag nog ägna någon fredag kväll med honom och se nästan 3 timmar Parlamentet, och SÅ kul tycker jag inte det är men får göra det för hans skull!

Har varit hemma hela dagen idag och lär vara hemma hela kvällen också, känner mig inte helt hundra. Ont i huvet, magen och allmänt förkyld.
Men nu måste jag åka ner till ICA för att köpa lite som saknas till middagen nämligen jäst, vitkål, salami, tomatsås och riven ost. För att sedan dra på mig förkläde och bli bagare... kan ni gissa vad jag ska göra för mat?


handsmycke?

Kollar runt lite bland olika bloggar och inser att det där med handsmycke har blivit en riktigt inne grej bland bloggtjejerna. jag kan själv inte riktigt bestämma mej vad jag tycker om det. Men jag mins att första gången jag såg det, det var på dollyblond.se och då kunde jag inte förstå det snygga med att ha kedjor hängandes mellan fingrana. Jag kanske var och är gammalmodig men jag föredrar ändå en drös av ringar på fingrana än en kedja.

Vad tycker ni, kjedja eller ringar?


       


a gotta feeling, that tonight´s goona be a good night

Nu ska jag fixa mej, blir lockit hår to night!
Och nu börjar det blir riktigt stressigt, ska möta upp tjejerna på stationen vid halv 9 och sen vidare till partyyyt!!
Det är en gammal kill kompis som har fest, vilket är ur kul då det var väldigt längesen jag träffade honom.
Så ikväll kommer bli en grym kväll säger jag bara!!!




Dagens favorit accessoarer


091107

Hej på er, lite bilder från när vi storma födelsedagsbarnet Lina i torsdags med presenter och med oss glada tjejer!
Hennes mamma hade gjort en otroligt god tårta till oss som vi satt och mums på och drack massa kaffe och åt choklad. Jätte mysig kväll, tack tjejer.

Nu ska jag fortsätta se Victoria Silvstedt: My perfect life. Jag tycker hon verkar vara en rätt härlig tjej. Själv skulle jag inte ha något imot att få endel av hennes glamorösa liv. Men hennes och som många andra kändisars liv, lever dom i en väldigt ytlig värld. Ne sitter jag kvar här så missar jag ju hela programet, byebye











Funkar Elin Klings styling jobb hos IDOL?

Hemma kväll ikväll, jätte skönt!
Blev en lång middag med familjen tillsammans med en massa thai mat.
Riktig fredags känsla, härligt!
Nu blir det idol, men hur bra är årets idoler? Är det någon stjärnglans över dom?
Hör från TV:n att Calle får en del bra respons från den annars hårda juryn. Är han lite av en favorit?
Om vi går över till styling delen (vilket jag gärna gör då styling är mer min grej än musik) så tycker jag att Elin Kling gör ett fantastiskt jobb som stylist för idolerna. En outfit jag verkliegn fastnade för var den Camilla hade då hon åkte ut. Ett par svart tajta lack/skinn byxor med en kort röd tröja till och ett par höga klackar. Enkelt men otroligt snyggt.
Det roliga är att jag tycker man ser i många av outfiterna att det är just kling som stylat.
Blir lite av en blandning mellan idolens egan stil och en touch av Kling! Och jag tycker det funkar alldeles utmärkt och idolerna ser alltid fantastiska ut.
Vad tycker ni om Elin Klings jobb som stylist på TV4?



Dagens



Vänner/familj eller presenterna?

Jag blir så glad när det går bra på serveringen i skolan,
jag går hotell och restaurang och har just nu Á la cart servering.
Igår gick allt fel men idag gick det riktigt bra faktist.
Visst de var ganska lite att göra men de jag gjorde,
gjorde jag mycket bättre än igår! skönt med bra dagar också!
Nu ska jag fixa iordning ett stort härligt födelsedags kort,
med lite grejer i till min fina vän Lina som fyller år idag.
Hur det blir får ni se senare.
Det blir ingen jätte flashig present denna gången men men jag vet att hon blir glad ändå.

Vad tycker ni, betsår födelsedagar bara om vad som ligger i paketen?
Vad skulle ni välja, en födelsedag helt ensam men med massor presenter och bara få grattis-sms på mobilen eller en födelsedag med alla sina underbara vänner och familj utan några presenter? Umgänget eller presenterna?


god natt!

klantigheternas dag idag för mig, tappat allt, spillt kaffe över hela mig, krossat en tallrik är en del av dagens händelser...blää nu ser jag till att somna och vaknar till en bättre dag imorgon!

Efter skolan tog vi oss en liten shoppingtur, min vän jennie köpte ett par jädrans snygga killklackar från Johanssons. Men jag ska ta och drömma vidare om ett par liknande som jag kika in idag. Men problemet är att jag blir så lång i klackar, är 178 cm lång så när man ställer sig på ett par high heels får man ju nästan höjdskräck när man kollar ner mot marken... Men de är så förbannat snyggt!
Nu blir det att sova, god natt och kram.


Dagens fika med Rebecka och jennie!



jennie när hon är som allra sötast! 


Ja då kör vi en gång till, tredje gången gillt!!!

Hejhej då var det dax igen, ännu ett blogg försök. Men den här gången ska jag ligga i och inte ge upp när besök siffrona inte går från noll till tusen, som jag egentligen vill ;) Men som inte är verkligheten. Tredje gången gillt kör vi på nu tycker jag. Problemet är att jag inte har har något tålamod över huvud taget när det gäller vissa saker. Men nu ska jag jobba med mej själv och inte ge upp bloggandet efter några månader. För det är ju faktist grymt kul att blogga!! En anledning till att fota mycket, vilket är supper kul och kul att få skriva av sig lite under dagarna. Facebooks "Vad gör du nu" rad räcker inte om man säger så, vill skriva om allt som händer och ladda upp bilder dagligen ! Så nu jädrar säger jag bara nu ska här bloggas.

Jag nämde att jag inte har något tålamod nyss, det stämmer alldeles riktigt in på mig. Men det känns ju lite såder när jag nyss skrev i en ansökan till Ford models, supermodel of the world tävling att jag är en tålmodig tjej med en känsla att tålamod är viktigt i modellbranchen.... ojj! Men men en liten vit lugn bara är okej tycker jag allt, haha! Och sanningen är den att under plåtningar är jag otroligt tålmodig faktist. Så det får stå kvar tycker jag allt!

Apropå plåtning så hade jag en plåtning igår åt en ny firma som ska börja med lite "modell för en dag", bröllop, familjefoton, förfest erbjudande där sminkning, plåtning, tilltugg och fri entre och förtur på valfri klubb på Avenyn i Göteborg ingår. Jätte sköna människor verkligen som jobbade där!! Ni får gärna kika in på deras hemsida dom håller på att trixa ihop, så om några dagar ska den nog vara klar och då lär ni även se mig på den, Elite studio

Ne nu får jag nog ta och skriva klart den där ansökan. Men det jobbiga är att den ska vara på engelska och engelska är inte mitt starkaste ämen, så thank god att det finns översättningsprogram på internet...






Bild från plåtning i går Tisdag, andra sminkningen klar. Synd att man inte ser mönstret vid ögonen tydligare. Den är så snygg!! Satt och blunda i säkert 10 min medans hon måla med målapensel på mina ögonlock och runt ögonen.

RSS 2.0