Kanske får bli en promenad?

Klockan är lite fter 7 och SOLEN LYSER, fåglarna kvittra och de är blå himel!? okej att det inte precis är 20 grader varmt, snarare närmare noll gradigt. MEN man känner ändå att våren är påväg, det är viktigast. Jag funderar på att ta mig en promenad. Men måste bara ta beslutet och resa på fläsk arslet och pallra mig ut. Ibland är jag så förbannat lat. Men jag vet att de kommer vara jätte skönt nrä man väl tagit på sig dojjerna och är ute. Vi får väll se hur det blir, en liten promenad iallafall kanske?


Idag under dagen var det dock inte lika fint väder. Här utanför skolan står vi under taget när det regnar lite.


Bild från i lördags när vi var ute och käka middag, och firade vår lille vän Jennie som fyllde 18 bast!


Fredags-fikan är helig

En väldigt mysig sak ja och bästa klasstjejerna börjat med är Fredags-fika. Så mysigt Att ha en fika inplanerad varje vecka. Samma café, Samma tid och ofta samma tjejer. Visst, de blir ju Ofta Några fikor till under en vecka. Men Fredags-fikan är helig! En härlig tradition har det Blivit helt enkelt. Idag blev det en blåbärspaj och en kaffe. Mumsigt värre.
Älskar att sitta lääääänge i härligt mjuka soffor och bara snacka en massa skit med bästa tjejer.


Äntligen kommer våren!

Hej kära ni!

Saknat uppdateringar? Nu kommer det en massa iallafall. Samtidigt som vårsolen och vårkänslorna börjar Komma krypande, börjar även blogglängtan Komma! Älskar att solstrålarna äntligen börjar leta sig fram Genom vintermolnen och varma upp våra vintervita ansikten. För det går Int Att undgå, alla är riktiga blekfisar nu. Förutom de som cansersolar lite ibland .... Men jag Borde inte säga så mycket Då jag älskar att Lägga mig i cancer-lådan och stråla ner min kropp lite. Det är ju så skönt! Men efter Ett Långt samtal med pappa om Hur farligt det egentligen är och blablabla Så har jag Verkligen kämpat med mig själv för Att undvika Att gå till solariumet.

Ojojoj nu Känner jag lukten av nygräddade våfflor ... Men jag som vid 4 st igår ... Hur ska jag klara Att Sitta I SAMMA rom som Ett gäng människor som jag mumsar sig våffla efter våffla med grädde och Sylt på. Kan man klara av det Verkligen? Vi får Vall se ...;)



Från Gårdagen på Lejontrappan Innan jobbet. En snabb "middag" Med solen i ansiktet efter timmars ett par kurs på Espresso House kontoret. Vet inte om man kan kalla det middag med en Naturdiet skaka och vitaminwater, men men, Inte mycket Mer än så hann jag med.

RSS 2.0