Bara läsa i bilen?


Här sitter jag och har det skönt i baksätet påväg hem tidigare ikväll.
Hur mysigt är det inte att sätta sig skönt i baksätet med en bra bok och myskläder? Jag tycker iallafall bättre om det, än att sitta hemma och läsa i sängen. Då kan jag inte riktigt fokusera utan det blir ofta att datorn sätts på eller så hittar jag något annat som måste göras, och vips så var den kvällen borta och försent för lilla boken. Men i bilen på kvällen finns det inte så mycket annat att göra.

Som nu, nu ska jag lägga mig. SKULLE kunna läsa en stund MEN då blir det istället att jag släcker lampan kryper ner under täcket och sover som en gris. Jag har liksom ingen problem att somna när jag väl lägger mig, hinner jag ens lägga upp benen på lakanen och huvudet på kudden alltid? Tveksamt...
Allt skrivande om att sova gör nog att jag vill sova nu. I alla fall börja ta steken mot toaletten för att borsta tänderna. För det brukar ta ett par år från att jag bestämt mig, till att jag ligger i sängen...
God natt !


Kommentarer
Postat av: ee

najsnajs :) allt bra då ?

2010-01-12 @ 22:39:31
URL: http://tiotusensoldater.blogg.se/
Postat av: Jennie

Tråkigt att provfotograferingen inte kändes så bra! :( höll tummarna för dig i alla fall skall du veta! :) grymt avundsjuk på tröjorna och elle tidningen måste jag säga.. haha.



Btw, jag tänker inte svara på några sms mer den här veckan om det inte är suuuuperviktigt, men du får gärna ringa. :D jag och min mobil är GROVA ovänner idag förstår du, och den konflikten lär hålla i sig ett tag känner jag. så det är absolut INGET personligt! haha, kram på dig !

2010-01-12 @ 23:44:34
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: VERITAS

Haha de va väldigt gott också måste ja erkänna!!

Aww tack så mkt, va glad ja blir :D

Allt bra med dig sötis?

2010-01-13 @ 02:59:58
URL: http://veritas.blogg.se/
Postat av: angie

gillar du huvudsmycken? VAR MED I MIN TÄVLING!

2010-01-13 @ 13:33:01
URL: http://stylings.blogg.se/
Postat av: shopalicious

Jag köpte min transparenta tröja precis innan jul så den kanske, kanske finns kvar :)

2010-01-13 @ 14:23:32
URL: http://shopalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0